Selecteer een pagina

Binnen schilderen

De kwaliteit van ons binnenschilderwerk beïnvloedt de uitstraling van uw pand of woning. Kozijnen, deuren, plinten, trappen en vloeren werken wij netjes af, en ook wanden en plafonds werken we strak en stijlvol af met het gewenste product.

Draaisma Schilderwerken werkt uitsluitend met gerenommeerde verfproducten en stelt daaraan maximale kwaliteitseisen.


Buiten schilderen

Buitenschilderwerk behoort heel precies te worden uitgevoerd. Bij Draaisma Schilderwerken staat de juiste voorbereiding voorafgaand aan het schilderen hoog in het vaandel.

Het houtwerk, de kozijnen, de houtverbindingen en ook de glaskit worden gecontroleerd op scheuren en gaten. Waar nodig wordt kit weggesneden en vervangen, eventueel slechte houtverbindingen worden open gefreesd en weer gevuld met speciale plamuur (epoxy). Dit geldt ook voor haarscheuren. Kortom: alle kieren en gaten waar vocht door naar binnen kan komen, worden hersteld. Mocht het nodig zijn om het een en ander te vervangen dan wordt dit altijd in overleg gedaan met de klant/opdrachtgever. Pas als dit alles is gedaan wordt begonnen met de afwerking in een duurzame hoog- of zijdeglansverf.


Behang en saus werk

Draaisma Schilderwerken beschikt over een “waterbak” behangmachine waarmee uw wanden met vlies- of vezelbehang kunnen worden behangen. Tevens behoort behangen op de ouderwetse manier ook tot de mogelijkheden.

Afhankelijk van de situatie en in overleg met de klant wordt een bepaald type latex gebruikt. Ook een mogelijkheid is het spuiten van wanden en plafonds. Dit geldt echter alleen voor grotere oppervlakken (vanaf 15m2).

Voordat er behangen en/of gesausd kan worden, moeten de muren uiteraard glad afgewerkt zijn voor het mooiste en meest optimale resultaat. Dit kunt u laten doen, maar Draaisma Schilderwerken kan ook een stukadoorsbedrijf voor u inschakelen.